Hjem > Utstilling > Kreative idéer til virkelighet med Beaver Builder

Kreative idéer til virkelighet med Beaver Builder

av naldy
Kreative ideer med Beaver Builder

Beaver Builder er en av de beste sidebyggerne på markedet. Den leveres med ferdige maler, og har et elegant grensesnitt som lar kreative idéer bli til virkelighet.

Når du bestemmer deg for å lage et nettsted med WordPress, er en ting sikkert. Du trenger ikke være teknisk dyktig for å lage et profesjonelt nettsted for deg eller bedriften din.

WordPress er laget for å være brukervennlig, men det å tilpasse sider, temaer og sidelayouter er til en viss grad forbeholdt brukere som kan å kode.

Det finnes imidlertid enklere alternativer, det man kaller sidebyggere. Disse lar deg lage sider og innlegg med dra- og slipp metoden.

En av de mest brukte sidebyggerne er Beaver Builder. Med denne utvidelsen (plugin) kan du lage et nettsted med det designet du ønsker innen kort tid.

Hvorfor bruke en sidebygger?

Når du skal lage et nettsted, kan du kjøpe et tema som ligner på det du har tenkt nettstedet skal se ut.

Et annet alternativ er å leie inn en utvikler som kan bygge et tema for deg. Det kan bli ganske kostbart, og etterpå er du avhengig av utviklerens hjelp når noe skal endres.

En annen måte er å bruke en sidebygger i WordPress. En sidebygger lar deg forme nettstedet slik du selv vil, bruke dine egne farger, stiler og layouts.

Det er mulig uten å kunne noen form for kode, sidebyggere har et brukergrensesnitt som lar deg endre, flytte og sette inn elementer med dra- og slipp metoden.

Beaver Builder - Dra og slipp

De beste sidebyggerne er såkalt front-end, som lar deg se endringer direkte uten å veksle til forhåndsvisning. I tillegg bør en sidebygger være både rask og enkel å bruke.

Slipp løs kreativiteten med Beaver Builder

Beaver Builder er en «byggmester» med et elegant og intuitivt grensesnitt, som gjør det mulig å bygge og omstrukturere sider og innlegg i WordPress.

Kreative ideer til virkelighet med Beaver Builder

Enten du er nybegynner eller er mer erfaren, vil du like Beaver Builder. Den har til hensikt å gjøre hverdagen din i WordPress litt lettere.

Beaver Builder vil fungere godt for deg som har kreative idéer som du ønsker å realisere. Det er ikke krav til tekniske forkunnskaper.

Sidebyggeren fungerer på alle WordPress temaer. Så fremt du bruker et responsivt WordPress-tema, vil også alle sidene du lager i Beaver Builder være responsive.

Start fra «scratch» eller velg en ferdig mal

Beaver Builder leveres med en helt blank, i tillegg til flere kreative maler du kan bruke som utgangspunkt når du skal lage nettsider.

De ferdige malene er laget for å passe mange behov, enten det er et privat nettsted, for en organisasjon eller til en bedrift.

Beaver Builder - Kreative maler
Beaver Builder - Kreative maler

Beaver Builder leveres med mer enn 30 ferdige sidemaler, i tillegg til flere maler for innhold, som til eksempel kontaktside, portfolio, «om oss», nyhetsbrev, ofte stilte spørsmål osv.

Enten du bruker en ferdig mal som utgangspunkt, eller bygger fra «scratch», kan du lagre siden eller innlegget som en mal for bruk senere.

Nesten alt du lager i Beaver Builder kan lagres for gjenbruk, noe som er nyttig hvis du skal legge til det samme innholdet på flere steder.

Beaver Builder - Lagre for gjenbruk senere

Front-end editor som er enkel å bruke

Mange editorer, inkludert Gutenberg, er det man kaller back-end editorer. I disse må du stadig veksle mellom editor og forhåndsvisning for å se hvordan siden ser ut.

Beaver Builder derimot er en front-end editor, som betyr at du kan se hvordan siden din blir uten å måtte veksle til forhåndsvisning.

Med andre ord, det du ser på skjermen, er slik siden eller innlegget vil se ut «live».

Å lage en side eller et innlegg med Beaver Builder er veldig enkelt. Velg Innlegg > Legg til nytt, eller Sider > Legg til ny fra kontrollpanelet.

Deretter kan du velge hvilken editor du vil bruke for siden eller innlegget: Beaver Builder eller standard tekstbehandler (Gutenberg).

Velg Beaver Builder eller standard tekstbehandler

Beaver Builder støtter kortkoder og widgets fra andre utvidelser, og plassering av disse (og andre elementer) kan gjøres med stor presisjon.

Skulle du angre på endringer du har gjort, kan Beaver Builder vise og gjenopprette revisjoner (eldre kopier) fra verktøylinjen.

Beaver Builder også som tema

Premiumutgaven av Beaver Builder inkluderer også et tema. Temaet er et «rammeverk» med en rekke innstillinger og funksjoner.

Sidebyggeren Beaver Builder bestemmer hvordan innholdet på en side eller et innlegg skal se ut, men elementer som topptekst (header), bunntekst (footer), sidekolonne, widgeter osv. styres av temaet ditt.

Beaver Builder Theme er et stilrent tema som leveres sammen med premiumutgaven av sidebyggeren. Temaet er lett å tilpasse, og alle endringer gjøres «live» ved å velge Utseende > Tilpass.

I Beaver Builder Theme kan du endre alle de synlige elementene på siden fra godt planlagte menyer.

Det er ikke noe krav til å bruke Beaver Builder Theme sammen med sidebyggeren, men er et godt utgangspunkt for deg som lager et nettsted fra grunnen av.

Mange inkluderte moduler

Moduler fungerer som blokker som du kan legge til på sidene dine. Beaver Builder leveres med de mest essensielle modulene for å lage et profesjonelt nettsted.

 • Foto
 • Tekst
 • Video
 • Separator
 • Trekkspill
 • Overskrift
 • Knapp
 • Call to action
 • Utrop
 • Kontaktskjema
 • Innholds-slider
 • Galleri
 • Tabeller
 • Nummerteller
 • HTML
 • Sidefelt
 • Ikon
 • Ikongruppe
 • Kart
 • Innlegg
 • Karusell
 • Bildefremviser
 • Pristabeller
 • Knapper for sosiale medier
 • Kundeomtaler
 • WooCommerce
 • Meny
 • Abbonner på nyhetsbrev

Flere moduler kan installeres dersom du har behov for flere. Noen av disse er:

Gratis eller premium med brukerstøtte

For en tid tilbake var Beaver Builder kun tilgjengelig som en premium utvidelse, men nå finnes også Beaver Builder Lite for de som ønsker et gratis alternativ. Gratisversjonen er derimot noe begrenset.

Beaver Builder Lite inneholder bare noen få moduler, ingen av de forhåndsbygde side- eller innholds malene, og ikke Beaver Builder Theme.

Det er først i premiumutgaven du får «byggmesteren» vi har omtalt i dette innlegget. Beaver Builder kommer i 3 utgaver, hvor den rimeligste koser $99.

Når du kjøper Beaver Builder eier du den «livet ut», og kan bruke den på så mange nettsted du ønsker. Inkludert er 1 år med gratis brukerstøtte.

Det skal nevnes at brukerstøtten hos Beaver Builder er utrolig bra. Vår erfaring er at supportavdelingen strekker seg svært langt for å hjelpe med eventuelle problem som oppstår.

Konklusjon

Når du bestemmer deg for å lage et nettsted med WordPress, er en ting sikkert. Du trenger ikke være teknisk dyktig for å lage et profesjonelt nettsted for deg eller bedriften din.

WordPress er laget for å være brukervennlig, men det å tilpasse sider, temaer og sidelayouter er til en viss grad forbeholdt brukere som kan å kode.

Det finnes imidlertid enklere alternativer, det man kaller sidebyggere. 

Beaver Builder er en av de beste sidebyggerne på markedet. Den leveres med ferdige maler, og har et elegant grensesnitt som lar deg bygge et profesjonelt nettsted med dra- og slipp metoden.

Enten du er nybegynner eller mer erfaren vil sidebyggeren gjøre hverdagen med WordPress mye enklere.

Hvilken sidebygger bruker du og hvorfor?

Gi oss en tilbakemelding ved å benytte kommentarfeltet under, eller bruk kontaktskjemaet vårt. Vi svarer på alle henvendelser.

Vi tjener et lite henvisningsgebyr når du kjøper produkter eller tjenester vi anbefaler.
Les hvordan vi er finansiert for mer informasjon.

Kanskje du liker

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Vis mer

LIKTE DU INNLEGGET?
MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Send
Nyhetsbrev sendes ut ca. hver 3. måned.
Lukk