Enkel levering av e-post med WP Mail SMTP Pro

av naldy

Har du problemer med at WordPress ikke sender e-post når noen fyller ut skjemaer, kommenterer eller registrerer seg på nettsiden din? Levering av e-post er et kjent problem hos mange nettsted.

WP Mail SMTP Pro er premiumutgaven av den populære utvidelsen WP Mail SMTP. Gratisversjonen lar deg konfigurere e-postmeldinger via PHP- og SMTP, mens premiumutgaven tar det et steg videre og inkluderer flere nyttige funksjoner og verktøy.

Hvordan virker WP Mail SMTP

Grafikken under viser hvordan e-postmeldinger fra WordPress tar veien, og hvordan WP Mail SMTP Pro vil hjelpe deg med å få dem levert.

WP Mail SMTP Pro infografikk

Det er flere måter å løse problemer med e-post i WordPress, men det vi liker godt med WP Mail SMTP Pro, i tillegg til at den sørger for at e-poster ikke blir merket som søppelpost, er at den er svært brukervennlig.

Hvis du skulle møte problemer underveis kan du benytte prioritert brukerstøtte som hjelper deg med å sette opp og løse problemer med e-post.

Funksjoner og verktøy

Du får en svært brukervennlig utvidelse for å rette eller løse problemer med e-postmeldinger i WordPress. Premiumutgaven har følgende funksjoner og verktøy:

  • Send e-post fra din nåværende (eller annen) SMTP-leverandør
  • Send e-post fra din GMail-, Outlook- eller Office 365 konto
  • Send e-post via Amazon SES, Mailgun eller SendGrid
  • Konfigurer avsendernavn- og e-postadresse nettsiden din sender fra
  • Logg e-postmeldinger direkte i WordPress kontrollpanel
  • Administrer varsler og hvilke e-postmeldinger WordPress sender

Hvis du trenger teknisk assistanse utover vanlig brukerstøtte, kan du i tillegg få utviklerne til å installere og konfigurere utvidelse og e-post for deg.

Les fullstendig liste over funksjoner og verktøy hos WP Mail SMTP for mer informasjon.

Slik konfigurerer du e-post

Først må du installere utvidelsen WP Mail SMTP Pro for WordPress. Les hvordan installere en utvidelse for WordPress for mer informasjon.

Når utvidelsen er installert finner du alle innstillinger ved å gå til «WP Mail SMTP» fra kontrollpanelet i WordPress. Det første du bør gjøre er å skrive inn lisensnøkkel og velge «Verify Key».

Generelle innstillinger

Konfigurasjon av e-post er rett frem.

  1. Skriv inn ønsket avsendernavn og e-postadresse nettsiden din skal sende fra
  2. Velg hvilken «Mailer» eller leverandør du vil benytte for å sende e-post
  3. Skriv inn brukernavn og passord for leverandøren du har valgt
  4. Send en testmelding fra fanen «Email Test» for å se at alt virker som det skal
Generelle innstillinger for WP Mail SMTP Pro

E-post logg

Hvis du vil kan du se og lese e-post sendt fra WordPress direkte fra kontrollpanelet.

For å aktivere klikker du på fanen «Email Log». Velg om du bare ønsker å se en oversikt eller hele e-postmeldingen som er sendt. Se alle oppføringer fra WP Mail SMTP > Email Log.

E-post logg i WP Mail SMTP Pro

E-postvarsler

WP Mail SMTP Pro kan administrere varsler og hvilke e-postmeldinger WordPress sender. Typiske scenarier hvor WordPress sender e-post er ved ny bruker, kommentar, endret e-postadresse osv.

Hvis du ønsker å endre varsler gjør du dette fra fanen «Email Controls».

E-postvarsler i WP Mail SMTP Pro

Konklusjon

Feil med e-post i WordPress er et problem mange møter på. Det kan være at WordPress ikke sender e-post korrekt, eller i det hele tatt.

Enten du har et standard webhotell med e-post, eller bruker et administrert webhotell for WordPress (som ikke tilbyr e-postfunksjon) skal du uansett kunne sende ut e-post fra WordPress.

WP Mail SMTP Pro har som mål å løse problemer med e-post hvor brukervennlighet er i fokus. Utvidelsen passer for både nybegynnere- og mer erfarne WordPress- brukere som ønsker en rask og effektiv løsning.

Har du spørsmål kan du benytte kommentarfeltet under, eller bruke kontaktskjemaet vårt. Vi svarer på alle henvendelser.

Kanskje du liker

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Les mer

HOLD DEG OPPDATERT

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Sendes ut ca. hver 3. måned.