Administrer mange WordPress nettsted med InfiniteWP

av naldy
Administrer mange WordPress nettsted

Om du administrerer mange WordPress nettsted er trolig InfiniteWP noe for deg. InfiniteWP hjelper deg med vedlikehold, oppdateringer og sikkerhetskopier.

En viktig oppgave om du administrerer mange WordPress nettsted er å holde tritt med oppdateringer. Hvis du til eksempel bruker en utvidelse på flere nettsted, vil en ny versjon kreve at du logger inn alle nettstedene for å foreta den samme oppdateringen.

InfiniteWP forenkler denne prosessen, men også mange andre viktige administrative oppgaver.

 

Hva er InfiniteWP

InfiniteWP er en webapplikasjon som lar deg administrere mange WordPress nettsted fra ett enkelt administrasjonspanel. InfiniteWP er en selvhostet løsning, som kan lastes ned og installeres på eget webhotell. Administrasjonspanelet lar deg styre oppdateringer, sikkerhetskopier og mye mer.

I tillegg til administrative oppgaver, kan du også utføre en del redaksjonelle oppgaver, som å skrive et innlegg eller enkelt veksle fra kontrollpanelet på et nettsted til et annet.

 

Hvordan installere InfiniteWP

InfiniteWP er en webapplikasjon, akkurat som WordPress, og kan lastes ned gratis fra InfiniteWP.

Det er flere metoder for hvordan InfiniteWP kan installeres. Velg den som passer for deg.

 

Om webhotellet ditt har Softaculous finnes InfiniteWP fra listen over tilgjengelige applikasjoner. Softaculous er et alternativ i cPanel under fanen Programvare (Software).

 

Administrer mange WordPress nettsted

Når du logger inn i InfiniteWP for første gang, vil InfiniteWP gi deg en rask omvisning. Vi anbefaler du gjør deg kjent med innstillingene, og hvor de ulike elementene er.

Når du er klar for å legge til et WordPress nettsted i InfiniteWP, gjøres det ved å trykke på Add Website knappen nede til venstre.

InfiniteWP legg til nettsted

For å koble InfiniteWP til et WordPress nettsted, kreves det at nettstedet har utvidelsen InfiniteWP Client installert. Når denne utvidelsen aktiveres vil den gi deg koden som limes inn i InfiniteWP > Add Site.

InfiniteWP aktiver utvidelse

Etter at et nettsted er lagt til InfiniteWP, kan det kontrolleres fra administrasjonspanelet. Velg Manage fra menyen for å se oppdateringer for WordPress-kjernen, utvidelser og temaer.  Fra fanen Protect styres sikkerhetskopiering.

InfiniteWP Kontrollpanel

Sterke funksjoner i InfiniteWP

Åpenbart er muligheten for å administrere mange WordPress nettsted, den sterkeste funksjonen i InfiniteWP. Men det å kunne veksle fra kontrollpanelet på et nettsted til et annet, uten å logge inn manuelt, forenkler mye.

Det er også mulig å legge InfiniteWP til i crontab, og dermed få automatiske varsler om oppdateringer (Settings > Cron).

0 0 12 * * php -q  /bane/til/infinitewp/cron.php >/dev/null 2>&1

 

Premium funksjoner

InfiniteWP i seg selv er gratis, og ekstra funksjoner kan kjøpes for de som ønsker det. Noen av disse tilleggene kan gi deg oppetid, status-monitor, statistikk, antivirus osv.

 

Konklusjon

InfiniteWP gir deg en kostnadseffektiv løsning for å administrere mange WordPress nettsted. Det er gratis i bruk, og forenkler mange administrative oppgaver som må gjøres daglig.

Hvor mange WordPress nettsted administrerer du?

 

Kanskje du liker

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Les mer

HOLD DEG OPPDATERT

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Sendes ut ca. hver 3. måned.