Hvordan vise flere bilder i mediebiblioteket automatisk

av naldy
Tilbakestille mediebiblioteket og vise flere bilder

Savner du å kunne bla i mediebiblioteket? Tidligere kunne du bare bla nedover for å vise flere bilder automatisk, men etter oppdateringen til WordPress 5.8 ble dette borte.

Etter oppdateringen viser mediebiblioteket bare 40 bilder om gangen, og for å se de neste 40 må du trykke på knappen «Last inn mer».

Knapp for å laste inn mer i mediebiblioteket

Hvorfor utviklerne har valgt å gjøre det slik vet vi ikke, men det er ikke en endring vi liker særlig godt. Når du skal sette inn et bilde du har lagret tidligere, og bare vil bla raskt nedover for å finne det, blir det bare tungvint å trykke på «Last inn mer» for å bla seg nedover.

Du kan selvsagt søke etter bildet du trenger fra søkefeltet, men det er ikke alltid like lett om du ikke vet filnavnet eller at bildet mangler en beskrivelse.

LES OGSÅ: Organiser bilder med WP Real Media Library

Heldigvis er det ikke så vanskelig å tilbakestille mediebiblioteket slik at flere bilder laster inn automatisk. Du kan installere en utvidelse, eller legge inn en liten kodesnutt manuelt.

Tilbakestille mediebiblioteket med en utvidelse

Den enkleste løsningen for å tilbakestille mediebiblioteket vil for de fleste være å installere en utvidelse. Utvidelsen Media Library Infinite Scrolling tilbakestiller mediebiblioteket slik det var før du oppdaterte WordPress.

Utvidelse for å vise flere bilder i mediebiblioteket i WordPress

Tilbakestille mediebiblioteket med kode

For de som ikke ønsker å installere en egen utvidelse for å tilbakestille mediebiblioteket, kan du legge til en liten kodesnutt i functions.php.

// Tilbakestille mediebibliotek og vise flere bilder automatisk
add_filter( 'media_library_infinite_scrolling', '__return_true' );

Kanskje du liker

1 kommentar

Tone Lise 19/10/2021 - 14:23

Savnet denne, det var så greit å bare kunne bla nedover for å få opp alle bildene. Takk!

Svar

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Les mer

HOLD DEG OPPDATERT

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Sendes ut ca. hver 3. måned.