Grunnkurs i WordPress (2024)

av naldy

Grunnkurs i WordPress er et oppdatert kurs som lærer deg å sette opp din egen nettside eller blogg på kort tid. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i WordPress.

Kurset som heter «Grunnkurs i WordPress» leveres av den norske kursportalen eStudium.no og består av flere timer med videomateriell tilpasset de som har ingen eller liten WordPress-erfaring fra tidligere.

All undervisning er på norsk og tilrettelagt for at du skal kunne meste WordPress innen kort tid.

Hva er eStudium?

eStudium er en norsk kursportal som ble etablert under COVID-pandemien i 2020, hvor hjemmekontor ble et effektivt virkemiddel for å redusere smittespredning. Dette var også en tid da det ble spesielt viktig for mange private, små og mellomstore bedrifter å vise sin tilstedeværelse på Internett.

Kurs i WordPress hos eStudium.no

Den norske kursportalen har som mål å levere gode, oppdaterte kurs som gir praktiske ferdigheter. De har ikke så mange kurs i porteføljen ennå, men de kursene som finnes der virker grundige og spesielt tilrettelagt nybegynnere.

Moderne plattform

Hos eStudium vil du oppleve å bli en del av en moderne plattform, hvor du har mulighet til å bli med i grupper hvor du kan samarbeide eller kommunisere med andre deltakere. I tillegg har de eget forum hvor du kan poste spørsmål eller dele egne erfaringer med andre.

Vi testet nylig plattformen, og liker spesielt godt muligheten til å kunne sende meldinger til instruktører og andre deltakere. Det er selvsagt litt til hver enkelt hvor vidt de ønsker å benytte seg av denne sosiale muligheten.

Brukerstøtte fra instruktør

Noen vil alltid trenge mer veiledning enn andre. En typisk utfordring når du tar et nettkurs, er at instruktøren eller plattformen henviser deg til en Facebook-gruppe eller ber deg bruke Google for ekstra veiledning.

Hos eStudium derimot, blir du oppfordret til å sende en melding til instruktøren når noe er uklart eller du har spørsmål. Dette er en form for brukerstøtte vi ikke har sett hos andre kursleverandører. Derfor gir vi eStudium en stor tommel opp fra oss!

Kurs i WordPress

Kurset «Grunnkurs i WordPress» lærer deg det grunnleggende du trenger for å mestre WordPress. Det er spesielt tilrettelagt for de som har liten eller ingen erfaring fra WordPress tidligere.

Meld deg på kurs for en innføring i WordPress

Hvis du foretrekker å lære ved å se videoer av en instruktør som forklarer, veileder og utfører – er nettkurs som dette midt i blinken for deg. Kurset fra eStudium består i hovedsak av videoer, hvor hele kursinnholdet er sortert i en logisk rekkefølge.

Du vil oppleve at kursmateriellet kombinerer en god dose teoretiske og praktiske øvelser. Dette liker vi spesielt godt, det er en effektiv måte å lære på. Hvis du har glemt noe, eller ikke helt husker hvordan noe ble forklart, kan du bare «spole tilbake» og se undervisningen på nytt.

«Grunnkurs i WordPress» tar deg fra å ikke vite noe om WordPress, til å kunne mestre å lage din egen nettside eller blogg på egen hånd. Kurset forklarer hvordan du installerer WordPress på din egen datamaskin, men også hvordan du kommer i gang med WordPress på et webhotell med eget domenenavn.

etning til andre leverandører) har valgt moderate priser for kursene de tilbyr.

Kursbevis

Når du fullfører et kurs hos eStudium får du et kursbevis som dokumenterer at du har fullført undervisningen eller opplæringen. Dette er et bevis du kan være stolt av, og kan brukes til å dokumentere at du har oppdatert kompetanse.

Dokumenter fullført kurs i WordPress

For å motta kursbeviset må du fullføre noen spørreundersøkelser (quizer) som tester hvor mye du husker fra de ulike leksjonene (overordnede temaer) i kurset.

Kanskje du liker

2 kommentarer

Ingunn 04/09/2021 - 04:39

Veldig ryddig opplegg. Instruktøren viser konkrete fremgangsmåter og samtidig forklarer tanken bak de ulike valgene.

Svar
Adrian 15/07/2021 - 14:11

Jeg har fullført WordPress-kurset hos eStudium og lærte mye. Veldig fint opplegg, hver leksjon er delt opp i mange emner slik det er lett å gå tilbake og repetere.

Instruktøren svarer raskt på spørsmål og ga assistanse der jeg trengte litt ekstra oppfølging. Kan virkelig anbefales!

Svar

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Les mer

HOLD DEG OPPDATERT

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Sendes ut ca. hver 3. måned.