Hvor finner du de beste WordPress -temaene?

av naldy

Finner du ikke temaet du leter etter? Hvor finner man egentlig de beste WordPress -temaene? Hvilke markedsplasser eller temabutikker er seriøse?

Ja, det er faktisk så mange WordPress -temaer tilgjengelig, det er vanskelig å vite hvor man skal lete! I dette innlegget skal vi vise deg hvor du finner du kan begynne, slik du også kan finne det beste temaet for din blogg, nettside- eller nettbutikk.

Før du begynner å lete

Før du går på jakt etter aktuelle WordPress -temaer til nettstedet ditt, bør du først tenke over hva det er du søker etter.

  • Hva handler nettstedet ditt om?
  • Hva vil være det primære formålet med siden?
  • Hvor ofte planlegger du å publisere nye innlegg?

Om du for eksempel vil starte en nettbutikk, bør du se etter temaer som er kompatible med utvidelser for eCommerce. Hvor mange produkter skal du selge? Hvis målet er å bare selge noen få produkter, kan det være lurt å se etter rene salgstemaer.

Er formålet med nettsiden din å dele lidenskap, eller publisere innhold om noe du brenner for? Da kan et fleksibelt tema med gode farge, bilde, video og typografi -muligheter være viktig.

Hvor stort budsjett har du? Det er ikke noe i veien for at du kan komme langt med et gratis tema, men mange av de beste WordPress -temaene må du kjøpe en lisens for.

WordPress.org temakatalog

Finn de beste WordPress -temaene hos wordpress.org

Hvis du leter etter et gratis WordPress-tema, er wordpress.org det beste stedet å starte søket. Temakatalogen består av flere tusen gratis temaer, og er den største samlingen av gratis WordPress -temaer.

Temaene her må følge strenge retningslinjer og følge beste praksis. WordPress.org er kjent for en streng gjennomgang for å påse at disse følges.

Ulempen hos WordPress.org er at mange temaer ikke vil ha de funksjonene du får ved å velge et premium tema.

Har du imidlertid nylig begynt å bruke WordPress er det ikke sikkert du trenger for mange funksjoner.

Themeforest

Beste WordPress-temaer fra Themeforest

Themeforest er en del av Envato-familien, en stor markedsplass for design, grafikk, lyd og video. Themeforest tilbyr en stor samling av WordPress-temaer pent organisert i forskjellige kategorier.

Themeforest utvikler ikke temaene selv, men er en markedsplass hvor utviklere kan selge produktene sine. Noen av temaene du finner her er regnet som de beste WordPress -temaene gjennom tidene.

Alle temaer du finner hos Themeforest blir grundig testet for kvalitet. Hver utvikler er selv ansvarlig for å tilby brukerstøtte og dokumentasjon for produktene de selger.

Når du kjøper et tema hos Themeforest får du en lisens som varer livet ut, inkludert alle fremtidige oppdateringer. Imidlertid er det inkludert bare 6 mnd brukerstøtte fra utvikleren (kan fornyes etter behov).

Du kan enkelt lese brukeranmeldelser, rangeringer og se når temaet sist ble oppdatert.

På grunn av høy konkurranse mellom utviklerne, vil du se at mange av temaene leveres med mange funksjoner og ekstra utvidelser for å lokke kunder.

StudioPress

Beste WordPress-temaer fra StudioPress

StudioPress er et av de mest gjenkjennelige navnene innen tema-bransjen. De er fra skaperne av rammeverket Genesis, og er WordPress-temaer av høy kvalitet.

I motsetning til mange andre premium WordPress-temaer, tilbyr StudioPress sine temaer enklere funksjoner som du faktisk trenger og trolig vil bruke på nettsiden din.

Alle temaer fra StudioPress er dattertemaer for rammeverket Genesis. Å sette opp et StudioPress-tema er ofte mye enklere enn mange andre temaer.

Når du kjøper et tema fra StudioPress betaler du en engangsavgift for ubegrensede oppdateringer og brukerstøtte. Du kan bruke temaet på så mange nettsted du vil.

Genesis og temaer fra StudioPress er inkludert for deg som velger webhotell for WordPress hos WP Engine.

Elegant Themes

Beste WordPress-temaer fra Elegant Themes

Elegant Themes er en godt kjent markedsplass for WordPress-temaer. Utviklerne står bak mange av de beste WordPress -temaene, utvidelser og sidebygger for WordPress.

I motsetning til andre markedsplasser som er nevnt, utvikler og selger Elegant Themes alle temaer. Dette sikrer temaer av høy kvalitet som er optimalisert for hastighet og ytelse.

Prismodellen hos Elegant Themes er ekstra gunstig for deg som kunde. For en moderat pris får du tilgang til alle produkter, oppdateringer og brukerstøtte i 1 år.

Du kan bruke temaer fra Elegant Themes på ubegrenset antall nettsted.

CSSIgniter

WordPress-temaer fra CSSIgniter

CSSIgniter tilbyr en større samling premium WordPress-temaer for mange forskjellige typer nettsted. De har noen svært gode WordPress -temaer for hotell, restauranter og magasiner m.m.

I motsetning til andre utviklere er noen av temaene fra CSSIgniter gratis. Alle temaene vi har testet fra CSSIgniter passer er lett å komme i gang med, har gode funksjoner og mange tilpasnings-alternativer.

Premium temaer fra CSSIgniter kan kjøpes individuelt, eller for en moderat prisøkning får du tilgang til alle produkter, oppdateringer og brukerstøtte i 1 år.

MOJO Marketplace

Temaer fra MOJO Marketplace

MOJO Marketplace er en stor markedsplass for WordPress- temaer, utvidelser og tjenester. Alle temaer går gjennom en manuell godkjennings-prosess hvor de må overholde strenge krav til kvalitet på kode og følge beste praksis.

Markedsplassen er pent organisert i emner og kategorier, noe som lar deg finne aktuelle temaer for spesifikke bransjer eller kategorier raskt. Her finner du noe for enhver smak.

Hver utvikler er selv ansvarlig for å tilby brukerstøtte og dokumentasjon for produktene de selger. Når du kjøper et tema hos MOJO Marketplace får du en lisens som varer livet ut, inkludert alle fremtidige oppdateringer.

Imidlertid er bare 12 mnd brukerstøtte inkludert i prisen. Denne perioden kan fornyes etter behov.

Kanskje du liker

Skriv en kommentar

* Vennligst gjør deg kjent med vår personvernerklæring.

Vi benytter cookies for utvidet funksjonalitet, bedre nettleser-opplevelse, statistikk og målrettede annonser. OK Les mer

HOLD DEG OPPDATERT

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Sendes ut ca. hver 3. måned.